Tietosuunta ohjelmien uudistus 2018-19


Palkanlaskennasta suora yhteys tulorekisteriin

Palkkailmoitukset lähetetään tulorekisteriin 1.1.2019 alkaen suoraan ohjelmasta.

Lue ohje: Miten tulorekisteri tulee käyttöön Tietosuunnan palkanlaskentaohjelmassa

Ostolaskujen automatisointi

Tietosuunta ostoreskontraohjelmista on käytettävissä ostolaskujen tehokas hallinta ja automatisointi.

Laskut voivat saapua eri reittejä automaattisesti verkkolaskuina, postitse skannauspalveluun tai sähköpostitse. Yritys voi käsitellä manuaalisesti paperisina saapuvat laskut. laskut voi joko lähettää skannaukseen tai ne voi kuvata ja ladata ladata pdf -tiedostona sähköiseen laskumappiin.

Kun kaikki laskut on ohjattu sähköiseen laskumappiin, ne voi hyväksyä selaimella ja ne välittyvät automaattisesti Tietosuunnan ostoreskontraan.

Ostolaskut säilyvät arkistoituina verkkolaskuina ja pdf-muodossa. Sen jälkeen ostotositteita ei tarvitse välttämättä säilyttää paperisina kirjanpitomapeissa.

Tietosuunta ohjelmat siirtyvät pilveen

Tietosuunnan Windows ohjelmat siirtyvät pilveen syksystä 2018 alkaen. Suunniteltu siirtymisaika on syksy 2018 - syksy 2019. Sen jälkeen voit käyttää Tietosuunta ohjelmia selaimella. Uudet ohjelmat toimivat kaikilla Windows ja Mac -tietokoneilla sekä Android ja iPad tableteilla ja puhelimilla.

Tietosuunnan uusien ohjelmien alustana on Google Cloud. Ohjelmat ovat yhtä nopeita ja helppokäyttöisiä kuin ennenkin. Ohjelmien teho riittää, yhteys palveluun on varma ja tiedot ovat suojassa.

Laskutus ja myyntireskontra siirtyy pilveen ensimmäisenä

Tietosuunnan Windows Laskutusohjelmassa on nyt käytettävissä toiminta, jolla voit siirtää ohjelman tietokannat pilveen. Sen jälkeen voit käyttää laskutusohjelmaa selaimella

Vastaa asiakaskyselyyn, jolla voit ilmoittaa mitä ohjelmia otat käyttöösi

© Tietosuunta Oy 2018