Tilausohje

Myyjä on Tietosuunta Oy, Y-tunnus 0732830-8


TUTUSTU OHJELMISTOON

1. Tutustu ohjelmistoon ja totea soveltuvuus miniversion avulla.
2. Esitä kysymyksesi palautelomakkeen avulla tai sähköpostitse.
3. Tee tilaus verkkokaupassa tai tilaa sähköpostitse.


VERKKOKAUPPATILAUS

Voit maksaa Suomalaisten pankkien verkkomaksuna tai Visa tai Mastercard luottokortilla.

Saat pian tilauksen jälkeen sähköpostiviestin, joka sisältää asennusohjeen, käyttöoikeustunnukset ja lisäohjeet ohjelmien käytöstä. Kun tallennat käyttöoikeustiedot, niin ohjelmisto muuttuu PRO-, PRO-PLUS- tai tilitoimisto-/moniyritysversioksi. Ohjelmiston tason muuttuessa kaikki ohjelmaan tallennetut tiedot säilyvät ennallaan.


K√ĄYTT√ĖOIKEUS JA LIS√ĄK√ĄYTT√ĖOIKEUDET

Ostohinta sisältää ohjelman käyttöoikeuden yhdelle käyttäjälle. Jokaista lisäkäyttäjää varten on hankittava lisäkäyttöoikeus.


OHJELMAN SIIRTO UUTEEN KONEESEEN

Ohjelman voi siirtää uuteen tietokoneeseen. Siirto tapahtuu siten, että ohjelma asennetaan tietosuunta.com nettisivulta ja ohjelman tietokannat kopioidaan uuteen koneeseen.


OHJELMIEN YLL√ĄPITO, P√ĄIVITYKSET JA K√ĄYTT√ĖOPASTUS

Palveluun sisältyy:

(1) Asiakastuki sähköpostitse ja erikoistilanteissa puhelimitse. (2) Automaattiset päivitykset. (3) Nettisivulta ladattava asennusohjelma, jonka avulla ohjelmat voi asentaa uudelleen tietokonetta tai käyttöjärjestelmää vaihdettaessa.

Voimassaolo:

Ylläpitolasku lähetetään asiakkalle automaattisesti vuosittain. Tilaaja voi päättää sopimuksen ennen vuosimaksun maksamista.

Ylläpidon hinnat/vuosimaksu:

Seuraavat hinnat koskevat ohjelman käyttöä yrityksissä ja yhdistyksissä, joissa on enintään noin 25 vakinaista palkansaajaa tai vastaava määrä yksittäisiä palkkoja ja enintään n. 1500 myyntilaskua tai 1500 ostolaskua vuodessa. Jos ohjelmia käytetään suuremmassa yrityksessä, niin hinta määräytyy erillilsen tarjouksen mukaan.

Jos vuosimaksu on maksettu vuosittain, niin ohjelman päivitys sisältyy vuosimaksuun

Kirjanpito, Laskutus ja myyntireskontra, Palkanlaskenta, Ostoreskontra PRO ja PROPLUS -version vuosimaksu (1-4:n yritystä): yksi ohjelma 49e, 2 ohjelmaa 79e, 3 ohjelmaa 109e, 4 ohjelmaa 139e.

Moniyritys-/tilitoimistoversion vuosimaksu (enintään 25 yritystä): yksi ohjelma 119e, 2 ohjelmaa 149e, 3 ohjelmaa 179e, 4 ohjelmaa 209e.

Lis√§k√§ytt√∂oikeus, PRO-, PRO-PLUS- ja tilitoimistoversiot, vuosimaksu / k√§ytt√§j√§, riippumatta ohjelmien lukum√§√§r√§st√§: 29 ‚ā¨ + alv.

Vesilaskutus-, Jäsenrekisteri- ja Sopimuslaskutusohjelmien sekä laajennettujen versioiden ja lisätoimintojen vuosimaksu määräytyy eri hinnaston tai toimitussopimuksen mukaan.

Päivitysmaksu, jos vuosimaksua ei ole maksettu

Jos ohjelma päivitetään yli vuoden vanhaan versioon ja vuosimaksua ei ole maksettu edellisenä vuonna, niin laskutetaan päivitysmaksu ja vuosimaksu. Päivitysmaksun suuruus on sama kuin vuosimaksu.