tuotteet
Tietosuunta ohjelmien päivitys

Tietosuunta ohjelmien päivitys

Ohjelmat: Palkanlaskenta, Laskutus ja myyntireskontra, Kirjanpito, Ostoreskontra, Sopimuslaskutus, Jäsenrekisteri, Vesilaskutus.

Täytä yhteystiedot ja paina Ok, niin pääset päivityksen asennussivulle.


*Yrityksen nimi
*Yhteyshenkilö
*Sähköposti
Päivityksen ja tunnusten tilaus:
Lisätiedot


OHJELMIEN YLLÄPITO, PÄIVITYKSET JA KÄYTTÖOPASTUS

Palveluun sisältyy:

(1) Asiakastuki sähköpostitse ja erikoistilanteissa puhelimitse. (2) Automaattiset päivitykset. (3) Nettisivulta ladattava asennusohjelma, jonka avulla ohjelmat voi asentaa uudelleen tietokonetta tai käyttöjärjestelmää vaihdettaessa.

Voimassaolo:

Ylläpitolasku lähetetään asiakkalle automaattisesti vuosittain. Tilaaja voi päättää sopimuksen ennen vuosimaksun maksamista.

Ylläpidon hinnat/vuosimaksu:

Seuraavat hinnat koskevat ohjelman käyttöä yrityksissä ja yhdistyksissä, joissa on enintään noin 25 vakinaista palkansaajaa tai vastaava määrä yksittäisiä palkkoja ja enintään n. 1500 myyntilaskua tai 1500 ostolaskua vuodessa. Jos ohjelmia käytetään suuremmassa yrityksessä, niin hinta määräytyy erillilsen tarjouksen mukaan.

Jos vuosimaksu on maksettu vuosittain, niin ohjelman päivitys sisältyy vuosimaksuun

Kirjanpito, Laskutus ja myyntireskontra, Palkanlaskenta, Ostoreskontra PRO ja PROPLUS -version vuosimaksu (1-4:n yritystä): yksi ohjelma 49e, 2 ohjelmaa 79e, 3 ohjelmaa 109e, 4 ohjelmaa 139e.

Moniyritys-/tilitoimistoversion vuosimaksu (enintään 25 yritystä): yksi ohjelma 119e, 2 ohjelmaa 149e, 3 ohjelmaa 179e, 4 ohjelmaa 209e.

Lisäkäyttöoikeus, PRO-, PRO-PLUS- ja tilitoimistoversiot, vuosimaksu / käyttäjä, riippumatta ohjelmien lukumäärästä: 29 € + alv.

Vesilaskutus-, Jäsenrekisteri- ja Sopimuslaskutusohjelmien sekä laajennettujen versioiden ja lisätoimintojen vuosimaksu määräytyy eri hinnaston tai toimitussopimuksen mukaan.

Päivitysmaksu, jos vuosimaksua ei ole maksettu

Jos ohjelma päivitetään yli vuoden vanhaan versioon ja vuosimaksua ei ole maksettu edellisenä vuonna, niin laskutetaan päivitysmaksu ja vuosimaksu. Päivitysmaksun suuruus on sama kuin vuosimaksu.