tuotteet
Vesilaskutusohjelma - esittely

Tehokas ja helppokäyttöinen vesilaskutusohjelma

vesilaskutus Pienten vesilaitosten, vesiosuuskuntien sekä asunto- ja kiinteistö- yhtiöiden käyttöön on nyt saatavana erittäin helppokäyttöinen ja tehokas vesilaskutus puhtaan veden ja jäteveden laskutuksen hoitamiseen.

Mittari- ja asiakastiedot

Laskutusta varten tallennat mittareiden nimi- ja muut perustiedot, mittareiden sijaintiosoitteet sekä laskutettavien asiakkaiden nimi- ja osoitetiedot.

Arviolaskutus

Vesilaskutuksen voit aloittaa tekemällä arviolaskut, jotka sisältävät arvioidun kulutuksen mukaisen vesimaksun ja jätevesimaksun. Laskuihin voit liittää automaattisesti lisäksi perusmaksut ja muut toistuvat maksut, esimerkiksi lainojen korko- ja lyhennysosuudet.

Mittarilukemat

Mittarilukemat voit tallentaa nopeasti taulukkomuodossa. Tallennuksen yhteydess√§ voit lajitella mittarit mittarinumeron, asiakkaan nimen tai katuosoitteen mukaan.

Tasauslaskutus

Tasauslaskutuksen voit tehdä kerran vuodessa tai tarpeen mukaan esimerkiksi huoneiston haltijan vaihtuessa. Tasauslaskutus tapahtuu automaattisesti mittarilukemien perusteella. Tasauslaskut voivat sisältää perusmaksut ja muut toistuvat maksut samalla tavalla kuin arviolaskuissa.

Suoraveloitus

Vesilaskut voit veloittaa joko normaalilaskutuksena tai suoraveloituksena.

Myyntireskontra

Kaikki muodostetut laskut ovat automaattisesti myyntireskontrassa. Myyntireskontrassa kirjaat maksusuoritukset, seuraat maksamattomia laskuja, l√§het√§t karhut ja lasket automaattisesti viiv√§styskorot.

Viitemaksujen ja suoraveloitusmaksujen automaattikirjaus

Saapuvat viitteelliset maksut voit kirjata automaattisesti myyntireskontraan. Automaattikirjaus tehdään viiteaineistosta, jonka noudat pankkiohjelmalla.