tuotteet
Palkanlaskentaohjelma - esittely

Palkanlaskentaohjelma

Palkanlaskentaohjelma - palkkojen laskentaikkuna

Erittäin tehokas ja helppo palkanlaskentaohjelma

Katso esittelyvideo 1 min.


  • Ohjelma soveltuu pk-yritykselle osakeyhti√∂lle, kommandiittiyhti√∂lle, toiminimelle, yhdistykselle, ammatinharjoittajalle, asunto osakeyhti√∂lle, kiinteist√∂osakeyhti√∂lle, tilitoimistolle, is√§nn√∂intitoimistolle/is√§nn√∂itsij√§toimistolle.
  • Selke√§ laskentaikkuna, jolla lasket palkat nopeasti ja helposti.
  • Palkanlaskentaohjelma laskee automaattisesti ennakonpid√§tyksen sek√§ v√§hent√§√§ automaattisesti palkasta ay-maksut sek√§ el√§ke- ja ty√∂tt√∂myysvakuutusmaksut.
  • Palkanlaskennan edetess√§ n√§et heti jokaisen palkan yhteissumman, ennakonpid√§tyksen, el√§kemaksut ja maksettavan m√§√§r√§n.

Palkanlaskentaohjelma sisältää valmiit muokattavat palkkalajit

Ohjelmassa ovat valmiina pk-yrityksen tarvitsemat palkkalajit. Palkanlaskennan voit siten aloittaa heti asennuksen jälkeen. Palkkalajeja voit lisätä ja muuttaa oman yrityksen tarpeen mukaan.

Palkanlaskentaohjelmassa on monipuolinen raportointi

Monipuoliset palkanlaskennan raportit voit tulostaa heti laskennan jälkeen. Palkkaerittelyt voi tulostaa laajassa muodossa kustannuspaikoittain tai koottuna palkkalajeittain. Palkkatodistukset voi tulostaa valitulta ajalta, esimerkiksi edelliseltä vuodelta, edellisiltä kolmelta kuukaudelta tai viimeiseltä kuukaudelta. Ohjelmasta voi tulostaa maksuluettelot palkanmaksua varten. Tilierittelyt kirjanpitoon voi tulostaa koottuna kirjanpitoa verten tai laajana kustannuslaskentaa varten. Tällöin erittely voi sisältää myös työnantajamaksut. Pakollisina raportteina ohjelmasta voi tulostaa esimerkiksi palkkakortit, ennakonpidätys ja sotumaksutilitykset, ay-maksutilitykset ja TyEL -eäkemaksut.

Palkanlaskentaohjelma sisältää tarvittavat yhteydet muihin järjestelmiin

Maksettavista palkoista voi muodostaa maksuaineistot, jotka lähetetään pankkiohjelmalla. Ohjelmasta voi muodostaa kausiveroilmoituksen eli ennakonpidätysten ja st-maksujen kuukausitilityksen sekä palkkojen vuosi-ilmoituksen verottajalle konekielisenä tiedostona. TyEL-eläketilitykset voi muodostaa konekonekielisenä vakuutusyhtiölle.