tuotteet
Jäsenrekisteriohjelma - esittely

Tehokas ja helppokäyttöinen ohjelma jäsentietojen ylläpitoon ja jäsenmaksujen laskutukseen


jäsenrekisteri


Yhdistyksen jäsentietojen ylläpitoon ja jäsenmaksujen laskutukseen on nyt saatavana tehokas ohjelma 

Jäsenrekisteriohjelmalla voit hoitaa jäsenten nimi ja osoitetiedot, voit automaattisesti muodostaa laskutustiedot jäsenmaksulaskutusta varten ja voit muodostaa säännöllisesti toistuvat jäsenmaksulaskut. Laskuja voit tehdä myös yksittäin esimerkiksi uusille jäsenille. Voit myös muodostaa erillisiä laskuja yhdistyksen ulkopuolisille henkilöille ja yrityksille.

Ohjelmassa ylläpidetään jäsenten laskutustietoja jäsenittäin tai jäsenryhmittäin. Laskutustiedoista voidaan muodostaa laskut automaattisesti tarvittaessa esimerkiksi puolivuosittain tai vuosittain.

Toistuvan säännöllisten laskutuksen väliaikoina voidaan uusille jäsenille lisätä laskutustiedot yksittäisenä ja voidaan muodostaa kätevästi myös yksittäisiä laskuja. Yksittäiset laskut voidaan muodostaa myös normaalilaskuina, jos asiakas ei kuulu säännöllisesti laskutettaviin.

Verkkolaskut

Laskut voit lähettää normaalilaskuina, sähköpostilaskuina tai verkkolaskuna.

Myyntireskontra

Kaikki muodostetut laskut ovat automaattisesti myyntireskontrassa. Myyntireskontrassa kirjaat maksusuoritukset, seuraat maksamattomia laskuja, lähetät karhut ja lasket automaattisesti viivästyskorot.

Viitemaksujen ja suoraveloitusmaksujen automaattikirjaus

Saapuvat viitteelliset maksut voit kirjata automaattisesti myyntireskontraan. Automaattikirjaus tehdään viiteaineistosta, jonka noudat pankkiohjelmalla. maksujen kirjausten jälkeen voit tulostaa maksupäiväkirjan ja luettelot maksamattomista laskuista ja voit tulostaa karhukirjeet.